BikeTrax GPS tracker til Bosch Elcykel
BikeTrax GPS tracker til Bosch Elcykel
BikeTrax GPS tracker til Bosch Elcykel
BikeTrax GPS tracker til Bosch Elcykel
BikeTrax GPS tracker til Bosch Elcykel
BikeTrax GPS tracker til Bosch Elcykel

BikeTrax GPS tracker til Elcykel med Bosch

1.599,00 kr.
Inkl. moms

Smart GPS tracker fra BikeTrax, som gør det muligt at spore din elcykel med Bosch Motor direkte i BikeTrax's gratis mobil app til både Android og iOS. 

Tilbyder bla. 
- Tracking i hele Europa, via Sim-kort (første år gratis, herefter €3,95 pr. måned)
- Gratis app (Både Android & iOS)
- Bevægelsesalarm i app'en
- Skjult montering ved motoren
- Koblet direkte på elsystemet (med lille 1000mAh batteri)

MERE UNDER BESKRIVELSE

Vælg herunder om du selv monterer den, eller om vi skal gøre det for dig, det kræver blot at du kommer ind med din cykel.

Montering
Variant

Lagerstatus?

På lager i butik
Kan bestilles online
 

BikeTrax skjuler, den nuværende bedste GPS-tyveribeskyttelse under motorskjoldet på din Bosch elcykel. Trackeren er på størrelse med en lighter og passer på alle Bosch motorer. 

Det integrerede sim-kort gør at du kan se placeringskoordinatorne på din elcykel når som helst, i hele EU. I tilfælde af tyveri bliver BIkeTrax aktiv med det samme og alarmerer dig over applikationen. Det første år er gratis, og herefter koster dækningen kun €3,95 per måned, som nemt kan betales gennem app'en som abonnoments-løsning, så hvis du kun vil dækkes i f.eks. sommermånederne kan dette klares blot med et swipe på din smartphone. 

BikeTrax sporer din cykel, og dermed kan du også se din personlige rute-dagbog. Der kan logges ind på din bruger på appen fra flere enheder, hvilket gør det muligt at modtage tyverialarmen på flere enheder og gør at familiemedlemmer også kan se hvor du er henne, uden at kontakte dig. 

Det lille batteri på 1000 mAh gør at cyklen kan spores i op til tre uger hvor cyklen ikke er blevet flyttet (Standby-tilstand) Og 14 timers aktivt direkte sporing. Det lille batteri bliver hele tiden ladt af el-systemets store batteri og bliver fuldt opladt (fra 0 til 100%) på 1,5 time.

El system:
Bosch

Pow Unity er blandt de absolut førende indenfor GPS-trackere.

Kunder, der købte denne vare, købte også

4 andre varer i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.