Bosch Kiox Display
Bosch Kiox Display
Bosch Kiox Display
Bosch Kiox Display

Bosch Kiox Display

1.699,00 kr.
Inkl. moms

Originalt Bosch Kiox display, hvis du har mistet dit nuværende display, eller det er gået i stykker. Leveres uden holder.

Kiox rummer alle de funktioner, en sporty rytter har brug for. Foruden cykelcomputerens klassiske funktioner giver Kiox også adgang til den digitale verden via smartphoneappen eBike Connect og onlineportalen eBike Connect.

Læs mere om de forskellige displaytyper fra Bosch her.

Skal du opgradere til Kiox fra et af de andre displays, så find Retrofit kittet her

Lagerstatus?

På lager i butik
Kan bestilles online
 

 

El system:
Bosch

Produkter fra Bosch

Bosch eBike Systems arbejder for fremtiden af sund, miljøvenlig mobilitet for den enkelte forbruger. For at fuldføre denne vision, har Bosch eBike Systems arbejdet tæt sammen med erfarne spillere indenfor cykelbranchen, hvilket også kommer til udtryk i deres produkter. Electrified, automated and connoected. Med innovative produkter er deres mål at gøre verden endnu mere fascinerede.

Derfor er BOSCH et af de elsystemer som sidder på langt størstedelen af alle vores elcykler. Og herunder kan du sågar finde et nyt batteri hvis du allerede har en cykel med et batteri fra BOSCH. Hvis du skulle mange en anden reservedel eller lign. til din elcykel er du velkommen til at kontakte os.

16 andre varer i den samme kategori:

Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.