cms_aboutus.png

Velkommen her på siden, men også i vores 3 butikker!

eCykler A/S er et veletableret firma, som blev startet i 2001. Firmaet består af tre butikker på Sjælland med hovedkontor i den største, der ligger på Islev Torv i Rødovre. Vi køber stort ind og har også et kæmpe eksternt lager. Derfor har vi altid gode tilbud på herrecykler, damecykler, el-cykler, børnecyklerMTB og racercykler. Vi er mange dygtige medarbejdere, der hver dag gør vores bedste for vores voksende kundekreds. Alle er fagfolk, og vi giver f.eks. 3 års garanti på alle cykler - helt uden ekstra omkostninger til obligatoriske serviceeftersyn og lignende.

Vi sælger kun kvalitetscykler og opkøber indimellem store partier af kendte mærker. Typisk er det sidste års model af en cykel, der så sælges på tilbud 20-30% under normalprisen - men stadig med service og garanti i top. Fra vores tre fysiske butikker har vi selvfølgelig også et udvalg af sidste nye modeller.

I vores butik i Rødovre/Islev er vi specialister i el-cykler og har branchens formentlig største udvalg af el-cykler. Du er altid velkommen forbi til en prøvetur!

Kalkhoff ebikes    Focus ebikes