Elcykler til mænd  

På denne side finder I vores udvalg af elcykler til mænd. Hos Ecykler har vi et stort udvalg der passer til enhver person og ethvert behov. Vi har over 15 års erfaring med at forhandle cykler og derfor er vi overbeviste om, at vi også kan finde noget der passer til dig. Vi forhandler en lang række forskellige mærker, men de har alle det tilfælles at de er af den bedste kvalitet. Vi kan derfor garantere dig for at du kommer til at have stor glæde af din nye cykel i mange år fremover.

Hos os er alle priser inklusive batterier – og selv hvis dine batterier skulle blive flade, kan du finde et nye på denne side. Vi har også en lang række værksteder over hele landet, så hvis uheldet skulle være ude, står vi altid klar til at hjælpe dig. 

52 items
Udsalg!

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Super tilbud. Vi har ryddet lageret for de sidste af denne gode elcykel fra danske Promovec. Shimano Nexus 7 gear med fodbremse. Sælges med helt nye og friske batterier (størrelse/rækkevidde efter eget valg).

(13 999 KR) Spar 5 000 KR 8 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Elcykel fra Raleigh udviklet i samarbejde med Ældresagen. Shimano Nexus 7 gear, fodbremse og ny støjsvag motor. Årgang 2017.

11 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERIWinther 840 er en rigtig klassiker, enkel og tidløs, med fine køreegenskaber. Winther 840 er skabt som en shoppingcykel og er god til både hverdag og på en lang tur ud i det blå. Komplet elcykel med lås, skærme, bagagebærer, støtteben og lygter. 

12 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERIRaleigh Superbe Comfort er cyklen til dig der ønsker optimal komfort. Her får du en rigtig god, let og behagelig elcykel med affjeret forgaffel. Kørestillingen er oprejst og giver god stabilitet og balance. Komplet elcykel indeholdende lås, skærme, bagagebærer, støtteben og lygter. Årgang 2017.

14 499 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Nishiki City, flot allround citybike med en behagelig kørestilling. Den er god til både korte og lange ture; en elcykel der kan det hele. Komplet elcykel indeholdende lås, skærme, bagagebærer, støtteben og lygter.

14 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Nishiki Urban er en elegant pendlercykel, der ikke skilter med sine ekstra kræfter. Vi har nemlig placeret cyklens batteri indeni stellet. Det giver cyklen et let og elegant udseende. Komplet elcykel indeholdende lås, skærme, bagagebærer, støtteben og lygter.

16 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Sporty elcykel fra Tyske Haibike. Årgang 2017. 

17 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Sporty elcykel i tysk topkvalitet til meget fornuftig pris. Udstyret med Yamaha's populære og kraftfulde elsystem med centermotor og stort batteri.

17 999 KR
Ny

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Sporty elcykel i tysk topkvalitet til meget fornuftig pris. Udstyret med Yamaha's populære og kraftfulde elsystem med centermotor og stort batteri.

17 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Let kørende, behagelig trekking el-cykel fra tyske Kalkhoff. Cyklen har Bosch Performance Line centermotor. Årgang 2017.

18 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Sporty elcykel i tysk topkvalitet i elegant design. Udstyret med Yamaha's populære og kraftfulde elsystem med centermotor og godt batteri. 

18 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Sporty elcykel fra Tyske Haibike. Årgang 2017. 

18 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERIMBK AX-ION 1.1 er en let og fræk elcykel med et sporty snit. Cyklens baghjulsmotor sætter ind i forlængelse af dit eget tråd og giver optimal vægtfordeling og balance under kørsel. Når du vælger at køre helt uden elektrisk medvind er cyklens køreegenskaber stadig i top. 

18 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Nishiki SL er en let, fræk og sporty elcykel. Nishiki SL er lidt af en cafe´-racer, der kører med stort overskud, også når du vælger at køre helt uden strøm. Komplet elcykel indeholdende skærme, støtteben og lygter.

18 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Gedigen kvalitet "made in Germany". Fodbremse. Bosch centermotor. Affjedring for plus bag. Super lys drevet af batteriet.

19 799 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERIMBK AX-ION 2.2 er en stabil og sportsorienteret citybike med behagelig kørestilling og fremragende komfort med affjedring i både sadelpind og forgaffel. Cyklens centermotor sætter ind i forlængelse af dit eget tråd og giver optimal vægtfordeling og balance under kørsel. Komplet elcykel med skærme, lås,...

19 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERIMBK AX-ION 2.2 Stabil citybike med behagelig kørestilling og fremragende kørekomfort. Elcyklen er velegnet til dig, som pendler eller vil bruge elcyklen på ferien til længere strækninger. Komplet elcykel indeholdende lås, skærme, bagagebærer, støtteben og lygter. 

19 999 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Trekking elcykel fra Tyske Haibike med Shimano Deore. Årgang 2015. YAMAHA motorsystemet er meget lig BOSCH. Dette er en super lækker cykel. DESVÆRRE er disse meget populære og vi får ikke flere end hvad vi har på lager og hvad der allerede er bestilt for længe siden. Kom ind og få en prøvetur.

20 499 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI Trekking el-cykel fra tyske Kalkhoff i høj kvalitet. Cyklen har Bosch Performance Line centermotor og hydrauliske skivebremser. Årgang 2017.

20 499 KR

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERIWinther 840 er en alsidig elcykel med komfort i højsædet. En elcykel giver lyst til at cykle både oftere og længere end man er vant til. Komplet elcykel med lås, skærme, bagagebærer, støtteben og lygter. 

20 999 KR
52 items