3-hjulede el-cykler

På denne side finder du vores udvalg af elcykler med tre hjul. 

Hos eCykler.dk specialiserer vi os i elcykler, hvilket betyder at vi altid har et bredt udvalg af diverse mærker. Vi har over 15 års erfaring med at forhandle cykler og kan derfor altid være behjælpelig med at finde den helt rette cykel til dig og dit behov. Husk at alle vores priser er inklusive batteri.


De 3-hjulede elcykler er lavet til at give dig ekstra balance og føle dig sikker i trafikken, mens den samtidig gør det nemt at have ting med på turen.


Køb din elcykel hos eCykler så er du sikker på at få den bedste service, både før og efter dit køb. Hvis du har spørgsmål så er du velkommen til at 
kontakte os eller komme forbi en af vores butikker og få dig en prøvetur. 

2 items
FRI FRAGT!

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI! Napoli II er udstyret med en elektrisk motor, som lader dig mestre hårde bakker og modvind. Batteriet rækker til omkring 35 km og behøver kun 4 timer for at genoplade. FÅ EN PRØVETUR.

(21 999 KR) 21 999 KR
FRI FRAGT!

VORES PRISER ER ALTID INKLUSIVE BATTERI! Grazia Bosch er det ypperligeste indenfor 3-hjulede elcykler. Den har Bosch centermotor og masser af udstyr! Batteriet rækker til omkring 40 km og behøver kun 3,5 time for at genoplade. FÅ EN PRØVETUR.

(31 999 KR) 31 999 KR
2 items