Nye varer

15 items
FRI FRAGT! Ny Udsalg!

Sporty herrecykel fra tyske Gudereit, her CS-30 modellen med 24 udvendige gear, hydrauliske skivebremser, dynamolygte foran og affjedning i forgaffel. Fås i følgende farvekombinationer:     

(4 799 KR) 4 799 KR
FRI FRAGT! Ny Udsalg!

Veludstyret herrecykel fra tyske Gudereit. Standardudstyret dækker alt fra bagagebærer integreret baglygte og kraftig forlyfte til ergonomiske håndtag og super letkørende Shimano Alfine gearnav med 11 gear. 

(10 999 KR) 10 999 KR
FRI FRAGT! Ny

Veludstyret herrecykel fra tyske Gudereit. Standardudstyret dækker alt fra dynamolygter til bagagebærer og 30 udvendige Shimano gear, samt hydrauliske Shimano skivebremser.Fås i følgende farver:        

(9 999 KR) 9 999 KR
FRI FRAGT! Ny

Veludstyret herrecykel fra tyske Gudereit. Standardudstyret dækker alt fra dynamolygter til bagagebærer og affjedring både for og bag. Med 24 udvendige Shimano gear.Fås i følgende farver:        

(4 399 KR) 4 399 KR
FRI FRAGT! Ny

Ultrolig lækker herrecykel fra tyske Gudereit. Denne model har det fantastiske velkørende 18-gears Pinion gear-system, som bare SKAL prøves. Derudover kommer cyklen med alt i udstyr lige fra dynamolygter for og bag til bagagebærer og støttefod. Derudover har den også hydrauliske Shimano XT skivebremser. Fås i følgende farver:        

(28 999 KR) 28 999 KR
FRI FRAGT! Ny

Veludstyret damecykel i god kvalitet fra tyske Gudereit. Cyklen har hydrauliske skivebremser fra Shimano, 8 indvendige Shimano Alfine gear, samt den næsten vedligeholdelsesfrie Gates tandrem. Standardudstyr dækker alt fra bagagebærer til for- og baglygte. Fås i følgende farver:        

(8 499 KR) 8 499 KR
Ny Udsalg!

Bosch lader adapter til Classic+ batterier. Denne adapter gør det muligt at bruge den nye generation Bosch opladere, til at lade Bosch Classic+ batterier op. Ekskl. oplader.

(249 KR) 249 KR
Ny Udsalg!

Bosch Pin Cover, et cover som nemt og hurtigt kan monteres og beskytter så cyklens kontakter mod vind og vejr når batteriet ikke er monteret. Smart hvis cyklen skal transporteres uden batteri, eller ofte står udendørs uden batteri.

(49 KR) 49 KR
Ny

Promovec Batteriskinne til elcykler med Promovec's Carrier 2 eller 6 batteri.Bemærk at det kun er med 2 stikben, og ikke med 4 som på nyere modeller.  Som på billedet med stikben, uden skruer osv.

(249 KR) 249 KR
Ny

Promovec Batteriskinne til SCO/Puch elcykler med Promovec's Flade Carrier 3 batteri. Som på billedet med stikben, uden skruer osv.

(299 KR) 299 KR
Ny

Promovec Controller til SCO elcykler med forhjulsmotor og Carrier 5 batteri. Udover at være controlleren til el-systemet, er dette også den del, som batteriet skal sættes ind i.  Passer sammen med Promovec's Carrier 5 batteri.Inklusiv ledninger (med stik som på billeder) og 2 nøgler.

(899 KR) 899 KR
Ny

Controller til SCO/PUCH elcykler med Promovec forhjulsmotor og LED display. Passer sammen med Promovec's Carrier 3 batteri og elcykler med fodbremse. Vælg mellem 26" og 28" hjul. 

(899 KR) 899 KR
Ny

Speed Compact Kranksensor til elcykler med forhjulsmotor fra Promovec.Denne model er med et 3-polet BL connect han-stik, som skal passe til hun-stikket på din elcykel.Kan erstatte ældre magnetplader, så længe stikket er magen til

(249 KR) 249 KR
Ny

Kranksensor til elcykler med forhjulsmotor fra Promovec.Denne model er med et 5-polet han-stik, som skal passe til hun-stikket på din elcykel.Plug & Play stik. Skal bare sættes i. Nyere model.

(249 KR) 249 KR
Ny

Komplet bagende til Promovec's Carrier 3 batterier. Nem at skifte med fire skruer. Inkl. 2 nøgler og sikring.Vælg om den skal passe til 3-benet eller 4-benet lader.

(549 KR) 549 KR
15 items
Siddhinfotech