[vc_row gap="0" columns_placement="middle" video_bg_url="https://www.youtube.com/watch?v=lMJXxhRFO1k" css=".vc_custom_1510059624117{margin-bottom: 0px !important;}"][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Ofte stillede spørgsmål:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row gap="0" columns_placement="middle" video_bg_url="https://www.youtube.com/watch?v=lMJXxhRFO1k" equal_height="yes"][vc_column width="1/2" css=".vc_custom_1511196242977{background-color: #f2f3f4 !important;}"][vc_empty_space height="16px"][vc_toggle title="Hvornår har i åbent?" open="false"]Vi har forskellige åbningstider i vores butikker, se dem her.[/vc_toggle][vc_empty_space height="1px"][vc_toggle title="Skal jeg bestille tid til service?" open="false"]

Der skal ikke bestilles tid når din cykel skal til service hos eCykler og det er heller ikke muligt. I stedet skal du blot komme forbi en af vores butikker med din cykel i åbningstiden. Vi laver cyklerne i den rækkefølge de kommer ind og det tager sjældent mere end ca. 24 timer.

Vi stiller gratis en lånecykel til rådighed.

Du får en SMS når cyklen er færdig.

[/vc_toggle][vc_empty_space height="1px"][vc_toggle title="Jeg har mistet nøglen til min cykel - hvad gør jeg?" open="false"]At miste sin nøgle til cyklen er noget at det værste der kan ske, men bare rolig, der er hjælp at hente. 

Vi har lavet en side, som forklarer hvad du skal foretage dig, hvis din nøgle er forsvundet - find den her. (Link til ny nøgle side)[/vc_toggle][vc_empty_space height="1px"][vc_toggle title="Jeg er interesseret i en af jeres cykler, men den står i en butik langt væk. Kan i flytte den?" open="false"]Vi kan desværre ikke have alle vores modeller i alle butikkerne, men det er muligt at få flyttet en cykel til vores andre butikker, hvis du kunne tænke dig en prøvetur før du bestemmer dig. 
[/vc_toggle][vc_empty_space height="1px"][vc_toggle title="Kan i reparere alle elcykler?" open="false"]

Vi har værktøjet og ekspertisen til at reparere stort set alle elcykler på markedet, så kig endelig forbi en af vores butikker eller send os en mail her med din cykeltype og det, der skal repareres, så vender vi tilbage til dig. 

Der er dog nogle enkelte mærker, som f.eks. BH elcykler, vi ikke har mulighed for at reparere, dette skyldes at vi ikke er forhandler af dette mærke og derfor ikke kan få de nødvendige reservedele.[/vc_toggle][vc_empty_space height="1px"][vc_toggle title="Kan i afhente og levere min cykel når den skal repareres?" open="false"]Vi kan godt afhente og/eller levere din cykel når den skal repareres. 

Det koster 299 kr. hver vej. 

Send os gerne en email med: Navn, adresse, tlf. nummer, cykel model og eventuelle tidspunkter, så kontakter vi dig og aftaler nærmere.[/vc_toggle][vc_empty_space height="1px"][vc_toggle title="Hvad dækker garantien?" open="false"]Garantien på cykler gælder stort set alle cyklens dele, pånær sliddele, som drivlinje, dæk, osv. 

Der kan dog være enkelte tilfælde hvor sliddele er dækket under garantien, hvis der har været fejl på fra ny. 

Hvis du har en reklamation, så husk at medbringe fakturaen fra dit køb. 
[/vc_toggle][vc_empty_space height="1px"][vc_cta_button call_text="Andre spørgsmål?" title="Kontakt os her" target="_self" color="btn-danger" icon="none" size="btn-large" position="cta_align_bottom" css_animation="left-to-right" href="https://ecykler.dk/contact-us"][vc_empty_space height="4px"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image border_color="grey" img_link_target="_self" image="58" alignment="center" style="vc_box_shadow"][/vc_column][/vc_row]
Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.

Vi bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.