Varer af mærket SKS

En førende tysk producent af cykeltilbehør

Som en førende producent af cykeltilbehør har vi sørget for, at hjulene ruller. "Made in Germany"-mærket for kvalitet afspejler de høje krav, vi stiller til kvalitet, funktion og design. Produkterne udvikles i vores interne udviklings- og designdepartementer, før de sættes på prøve.

Høj kvalitet mini-pumper og stel-pumper, præcise affjedringspumper og standpumper samt det kultprodukt, RENNKOMPRESSOR, kendetegner sortimentet af luftpumper. Pumperne er kendetegnet ved behagelige funktioner, høj pumpepræstation og robuste materialer.

SKS GERMANY har også et globalt ry for sine innovative skærme til alle hjul- og stelstørrelser. De giver optimal beskyttelse mod snavs og vandsprøjt.

Ud over værktøj, drikkeflasker, flaskeholdere, cykeltasker, en digital dæktrykssensor og en smartphone-holder er et bagagebærersystem også blevet integreret i produktudvalget for at give endnu større bekvemmelighed for cykelbrugere med yderligere tilbehør.

Less
SKS Hightrek Junior stumpskærmsæt til 20" cykler
  • UDSALG
  • -50%
64,50 kr. 129,00 kr.
SKS Hightrek Junior Mudguard Set er designet specielt til juniorcykler for at sikre en ren og behagelig kørsel under alle vejrforhold. Med sit letvægtsdesign og robuste konstruktion er dette sæt den ideelle løsning til at holde snavs og vand væk fra dig og din cykel. Uanset om det er våde veje eller mudrede stier, vil disse skærme holde dine små ryttere...
Viser 1-1 af 1 element(er)
Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.