Elcykler

347 items
FRI FRAGT!

Har du store planer, så skal du ikke bekymre dig om du kan have dem med på R&M’s Load 75. Her kan du have op til tre børn med på en gang. Derudover har du også komforten som på Load 60, med fuldaffjedring. Her i en udgave med Bosch Performance CX motor og trinløst Enviolo gearnav. Hydrauliske Tektro Skivebremser og 75 cm lad-længde.

(48 900 KR) 48 900 KR
FRI FRAGT!
FRI FRAGT!
FRI FRAGT!

Revolutionen begynder i de fyldte gader i byer fyldt med mennesker. Takket være fuldaffjedring, stryger du nemt og sikkert forbi bilkøerne på R&M’s Load elcykler. Her i en udgave med Bosch Performance Speed motor, 11-udvendige Shimano Deore XT gear som til sammen giver dig en utrolig høj effektivitet i hvert tråd. Hydrauliske Tektro Skivebremser. 60...

(49 700 KR) 49 700 KR
FRI FRAGT!

Har du store planer så skal du ikke bekymre dig om du kan have dem med på R&M’s Load 75. Her kan du have op til tre børn med på en gang. Derudover har du også komforten som på Load 60, med fuldaffjedring. Her med Bosch Performance Speed motor, 11-udvendige Shimano Deore XT gear som til sammen giver dig en utrolig høj effektivitet i hvert tråd....

(51 400 KR) 51 400 KR
FRI FRAGT!
FRI FRAGT!

Revolutionen begynder i de fyldte gader i byer fyldt med mennesker. Takket være fuldaffjedring, stryger du nemt og sikkert forbi bilkøerne på R&M’s Load elcykler. Her i en udgave med Bosch Performance Speed motor og trinløst Enviolo gearnav. Hydrauliske Tektro Skivebremser og 60 cm lad-længde.

(52 200 KR) 52 200 KR
FRI FRAGT!
FRI FRAGT!

Homage er designet til at være frontløberen indenfor komfort på cyklen. Lækker affjedring både for og bag, samt lav indstigning. Bosch Performance CX motor, det robuste Rohloff E-14 gearnav og Gates remtræk gør hvert tråd effektivt. Med hydrauliske Magura MT4 skivebremser og store dæk.

(52 600 KR) 52 600 KR
FRI FRAGT!

Har du store planer, så skal du ikke bekymre dig om du kan have dem med på R&M’s Load 75. Her kan du have op til tre børn med på en gang. Derudover har du også komforten som på Load 60, med fuldaffjedring. Her i en udgave med Bosch Performance Speed motor og trinløst Enviolo gearnav. Hydrauliske Tektro Skivebremser og 75 cm lad-længde.

(53 800 KR) 53 800 KR
FRI FRAGT!
FRI FRAGT!

Superchargeren praler ikke med sine indre værdier, den har dem bare. Kommer med to integrerede Bosch PowerTube batterier. Bosch Performance CX motor, robust Rohloff E-14 gearnav og Gates remtræk giver dig lav vedligeholdelse. Med Shimano XT hydrauliske skivebremser, luftaffjedring og store dæk.

(55 900 KR) 55 900 KR
FRI FRAGT!

Superchargeren praler ikke med sine indre værdier, den har dem bare. Kommer med to integrerede Bosch PowerTube batterier. Bosch Performance Speed motor, robust Rohloff E-14 gearnav og Gates remtræk giver dig lav vedligeholdelse. Med Shimano XT hydrauliske skivebremser, luftaffjedring og store dæk.

(58 400 KR) 58 400 KR
FRI FRAGT!
FRI FRAGT!
FRI FRAGT!
FRI FRAGT!

Riese & Müllers Delite GTS er et værk, desiget af de to grundlæggere, Markus Riese og Heiko Müller. Svaret blev Delite GTS - Elcyklen fra deres drømme. Med elektronisk Shimano XTR 11-speed Di2 gear, Magura's hydrauliske MT4 skivebremser , premium Syntace komponenter, store dæk, Fox Factory luft affjedring og Bosch's nye Kiox display.

(82 200 KR) 82 200 KR
347 items
El cykler er i dag for alle, både unge og ældre. Om du cykler for sjov, hygge, motion eller pendler dagligt mellem hjem og arbejde, så er løsningen en elcykel - også hvis fysikken driller. Med en elcykel fristes man til at sige at der er garanteret medvind på alle cykelstier. Den fungerer i al sin enkelthed ved hjælp af en elektromotor, som hjælper med det seje træk, når der trædes i pedalerne. Arbejdet bliver meget nemmere, og det bliver mere komfortabelt og mindre svedfremkaldende at komme fra A til B. En elcykel kan give dig en frihed, som ikke helt er muligt på en traditionel cykel. El cykler er miljøvenlige og er et godt økonomisk alternativ til f.eks. bil, bus og tog.

Ny elcykel? Hvorfor købe hos eCykler?
  • Mange års erfaring med el-cykler, hvor vores dygtige medarbejdere hjælper dig med at finde den rigtige cykel.
  • 3 fysiske butikker med egne værksteder der har stor erfaring med elcykler
  • Gratis serviceeftersyn inden for 3 måneder
  • Danmarks største udvalg af elcykler (over 150 stk i Islev/Rødovre-afdeling)
  • Du kan få en prøvetur samt en god snak om hvilken elcykel, der er den bedste for dig 6 dage om ugen!
  • Gratis levering i DK (brofaste øer og Bornholm)
  • Rentefri finansiering
  • Alle vores priser er inklusive batteri
Siddhinfotech