Liste over varer fra producent Merida

Merida

Succes faktorer
Merida fremstår i dag som et fuldsortiments cykelmærke som leverer cykler til alle kategorier og kvalitetsniveauer. Et bevidst fokus på kvalitet i alle led, samt et spændende og unikt design har sandsynligvis været hovedfaktorerne i deres succes.

Gunn-Rita Dahle Flesjå har vundet en række medaljer i OL, VM, Worldcup, EM, NM, og Nordisk mesterskab. Alle de største titler er vundet på en Merida cykel.

Designet og udviklet for norske forhold
Udformningen af cykler tilpasset norske forhold er også vigtig at tage med. Mens de fleste cykelmærker har programlinje tilpasset «Europa eller USA» har Stians Sport AS siden 80erne satset på at designe og udvikle cykelmodeller som er tilpasset norske, kvalitetskrav og klima.

Norske forhold kan være hårde, og kræver robuste cykler som både tåler det nordiske klima, ujævnt underlag og hård slitage.

2017 - Merida videreudvikler sin satsning indenfor topniveauet på landevej. Sammen med Bahrain stifter de holdet BAHRAIN MERIDA PRO CYCLING TEAM som har ambitioner om at kæmpe om sammenlagt sejre i både klassikere og Grand Tours. Holdet består af toppryttere som Vincenzo Nibali, Sonny Colbrelli, Tsgabu Grmay, Heinrich Haussler og Ion Izaguirre Insausti. 

Del betalingen ud. Se vores favorable finansierings tilbud, med mulighed for rente og gebyrfri finansiering.

Mere
1 items
FRI FRAGT! Udsalg!

Merida Race-lite Alu ramme. Shimano Tiagra.

(9 699 KR) -22% Spar 2 200 KR 7 499 KR
1 items